lördag 29 oktober 2016


NOBAKE CHOCOLATE CARAMEL BLOODY HALLOWEEN TART

Botten
2 msk smör, smält
1 pkt OREO

Fyllning 1
1/2 burk Dulce De Leche
Några droppar röd karamellfärg

Fyllning 2
175 g mörk Choklad, grovhackad
2,4 dl vispgrädde

Topping
100 g Vit choklad

Gör så här:
Täck en springform, 18 cm i diameter med backplåtspapper i botten så att det går lätt att lyfta ut den sedan! Grovhacka OREON, gärna i en matberedare. Smält smöret, blanda det med OREO smulorna. Tryck ut i formen och låt den stå i frysen under tiden du gör fyllning 1.

Blanda Dulce de Lechen med karamellfärgen ordentligt. Häll det på OREO botten och ställ tillbaka den i frysen. Låt den stå där i ca 20 minuter. Hacka den mörka chokladen, värm den tillsammans med grädden i mikron i intervaller. 4*25 sekunder och rör om lite då och då men lämna den aldrig! Häll den på den röda Dulce de lechen. Ställ i frysen och låt den stå där i 20 minuter. Hacka den vita chokladen och värm den som den mörka, se ovan. Häll den i sprisen och spritsa ut den på kakan i spiral form, börja i mitten. Ta en vass kniv och dra raka linjer från mitten ut mot pajkanten.

Låt stå stelna i kylen i minst 2 timmar innan du skär upp den! Plasta gärna in den i plastfolie så slipper du få en hinna på ytan!

LYCKA TILL!